Warning: Creating default object from empty value in /var/www/betterment.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
InnoFounder intern in Danish Design Centre – Betterment

I månederne september – december 2018 var jeg så heldig at få den første praktikantstilling på Dansk Design Centers platform Design Startups, som er operatører af Innovationsfondens inkubatorprogram InnoFounder. Programmet InnoFounder hed førhen Iværksætterpilot-ordningen og tildeles nylige dimittender, som har iværksat et ambitiøst og relevant early stage startup. Får man altså tildelt en InnoFounder (det er ca. 10% af ansøgerne der opnår det) får man fast løn i et år og yderligere 35.000 Kr. til sin startup virksomhed.

Det nye Dansk Design Center og CIID har tilført programmet (da de overtog operatørrollen af det) er faste business mentoring sessions og design mentoring sessions. Derudover er der løbende forskellige workshops og masterclasses, som de innofounderne skal tage obligatorisk del i. Forløbet varer  et år og ender med en stor Demo Day, hvor hvert startup pitcher for et stort publikum.

I min praktikperiode havde jeg primært indsigt i arbejdet med den nyeste cohort af startups, cohort 3. Cohorten bestod af følgende startups, som jeg i dag er meget beæret over at have fulgt så tæt:

SolarSack, 21 Risk, Banana CPH, Pensure, Ioteelab, Freemi, Risika, PorcoVision, CUE og Trebo

Uendelig mange tak for min tid med jer. 
Christoffer Malling, Jan Krog Henningsen, Mia Steentoft