Warning: Creating default object from empty value in /var/www/betterment.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
FSC Design Award – Betterment

I to år i streg deltog jeg i FSC Design Award med mine design ViraK og Gemma Desk. Gemma blev udarbejdet i samarbejde med møbelsnedker Claus Buchhave, som er uddannet fra Herningsholm Erhvervsskole. Konkurrencerne er to af de mest netværksgivende events jeg nogensinde har deltaget i, og år for år udvikler konkurrencen sig.

Første år jeg deltog vandt min klassekammerat Thomas Bundgaard med et sammenklappeligt sidebord, der samtidig havde funktioner såsom magasinholder og skammel. Andet år jeg deltog vandt Rikke Palmerston from arkitektuddannelsen i Aarhus med hendes knagerække/hattehyde, som i dag er blevet sat i produktion hos danske WOUD A/S