Warning: Creating default object from empty value in /var/www/betterment.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Formland august 2017 – Betterment

Jeg bestræber mig altid på at deltage i Formland messen enten som besøgende eller som medarbejder. Jeg har på Formland etableret noget af mit bedste netværk, heriblandt mentorer, som jeg i dag stadig har tæt kontakt med. Jeg har på Formland både arbejdet for Louis Poulsen og Aviendo Fairytales. Jeg elsker at stå på messe, og har ofte gjort det i min tid hos Promoters A/S. Derfor kan jeg også sagtens passe andres messestande, hvis ressourcerne i virksomheden skal allokeres for en dag eller to. Samtidig kan man jo benytte lejligheden til at få lidt sparring til nytænkning af virksomhedsstrategien 😉

På Formland skabte jeg også forbindelsen til den virksomhed som jeg endte med at skrive afsluttende eksamens opgave for. At deltage på Formland er også en god måde at opretholde sine design relationer på, meget af mit netværk vedligeholder jeg primært via Instagram, så derfor er Formland et godt sted at mødes ansigt til ansigt. Jeg har faktisk også udstillet Gemma Desk på Formland i sommeren 2017